Och stjärnorna de tindrar och månen den lyser i den mörka natten, det t.o.m. blir en skugga efter oss när vi går på stranden. Här ser man stjärnorna mycket starkare än i Sverige.
Natten är mörk och det blir väldigt dramatiskt att gå på stranden. Vågorna sjunger sin sång och havet dånar och havet kan verka skrämmande på något sätt.
Ikväll var det också ljus, eldar i havet av Mareld.

Människor hälsar och ler, människor är vänliga men de reser sig ej upp i bussen för de som behöver! Först till kvarn gäller.
Det är kul här på hotellet, det är som att bo på vandrarhem. Alla är trevliga och man talar med varandra, delar med sig av sina erfarenheter och ger tips samt dricker öl elle Indisk Rom.
Idag var dagen när vi besökte ”huvudstaden” i Goa-Panjim. En stad med rötter ifrån portugiser. Deras hus med patio och smala Terasser utanför ytterdörrar där man kan sitta och tala med varandra på kvällarna.
Staden är byggd på kullar så det går upp och ned. Det finns mycket att se och många roliga affärer samt bra restauranger.Lunch, Chorizos som var så starkt så det kom eld ur min mun!
Jag var och besökte ett konstmuseum. Det var intressant med mycket historia. Många skulpturer och bilder med symboler och andliga inslag. Hinduiska motiv.