Idag var hon pigg min lilla mamma och rolig. Ögonen glittrade och plirade.

Hon blir alltid glad när vi kommer. Glad för blommor glad för kakor(en liten) och en kopp kaffe.

Hon satt i dagrummet när jag kom, hade suttit där med sin nya kamrat.

Efter en stund tyckte hon ända att vi skulle gå in på hennes rum och snart ville hon vila. Det blir mycket vila.

När jag satt vid hennes säng säger hon helt plötsligt, Nä nu ser du ut som farmor Magdalena! Okey säger jag. Vem är det? Nä det visste hon inte , utan det var en saga och helt plötsligt började hon sjunga om farmor Magdalena. Jag skrattade gott.

Annars berättade jag att det flera i kyrkan som tycker att jag är lik henne. Annars har jag alltid fått höra att jag är lik min far. När jag kommenterade detta så tyckte hon verkligen att jag aldrig har varit lik henne.

Det är roligt när samtalen kommer igång även fast de inte blir långa. Det blir några meningar av det ena ämnet till det andra.

Min lilla mamma.

wpid-20150704_161550.jpg