Denna underbara vind som smeker min kind , denna varma vind som kommer från havet som gör att det räcker med shorts och linne för att gå ut. Utsikten med trädgården innan havet och fruktsallad med mogen Ananas, Papaya, Banan och Vattenmelon varje morgon kommer jag också att sakna.

Vad jag däremot inte kommer att sakna är problemet med pengar. I morse gick jag till bankomaten. Inga pengar……så är det ofta. Tur att mina kamrater har pengar så jag kan låna till maten idag. Men nu på eftermiddagen fick jag ut över 1000kr. Strålande!

Idag blir sista dagen på Stengården som jag har använt till att teckna av alla Gudar som de gör i stenskulpturer. Inte för att jag tror på Gudarna men de är bra att teckna. Imorgon och på fredag tänkte jag måla om jag får tag i ett ägg. Det behöver jag för att blanda mina Tempera färger med.

Tiden har gått fort. Tre och en halv vecka verkade länge först men det har gått fort. Nu tycker jag att det ska bli skönt att komma hem. Jag saknar min familj, alla små barnbarn som växer fort.

Ikväll ska vi gå och se Indisk dans och sedan äta på en Indisk restaurang dit Indier går. De restaurangerna är mycket bättre, godare mat och man får in maten snabbt.

Här finns det många djur som är överallt. Man ser kor, getter, hundar , katter , apor, fåglar  och grisar. Alla går på gatan ibland. Speciellt korna. Om du kör på en ko som hindu så åker ditt karma i botten. Jag har inte mött något aggressivt djur. Hundarna tex är väldigt keliga och snälla. De skäller sällan. Jag tror det beror på att djuren behandlas väl.