Jag tror att jag aldrig har tänkt så lite som jag gjorde detta nyår. Inget av reflekterande om hur 2016 har varit. Vi firade nyår i Indien på en jätte fest med 3000 andra. Mycket god Indisk mat och dans. Denna dans var fantastisk för alla dansade, från 2 år till gammal farmor. Man som utmanade varandra och helt plötsligt var det någon som ville dansa med mig. Det kunde vara tjej eller kille. Jaimes tröja var helt blöt av svett. Det var väl den dagen han var lycklig i Indien!

Jag tänker också att jag har inte reflekterat mycket för att det är så oroligt i världen. Vi vet ingenting och det känns som vad som helst kan hända.

Jag skriver om detta nu pga att jag hade atelje besök idag och då talade vi om nyåret.

Idag har jag också fått förmånen att träffa en vän. Att sitta ned och samtala om hur livet är. Det är fint med vänskap.

Sol i lunden