Tänk vad vi tror mycket vi människor! Att han den som bor på andra sidan gräsmattan har det mycket bättre än mig , är mycket lyckligare. Tänk vad roliga saker de gör. Och vad kulturella de är och aldrig är det bråk osv .

Jag går ofta förbi hus , det kan vara villor eller ett stort bostadshus med massor av fönster. Och jag skulle vilja sitta där fastklistrad vid ett fönster och se vad som händer innanför, bara för att få veta hur dom har det. Vi nyfikna individer. Och föreställningen om att andra har det mycket bättre än en själv falnar desto äldre man blir. När samtalet kommer igång och andra lättar på skynket och låter en komma in lite grand. Då ser man att alla har sitt elände och sin lycka. Igentligen är vi inte så olika som vi tror! Så när jag tänker efter så stannar jag nog kvar på min sida av gräsmattan!