Vädret!
När solen är framme så är det skönt,runt 20 grader på dagen. Kvällar och mornar är det kallt. En kväll regnade det, vilket det inte ska göra denna tid! I grafikverkstaden är det alltid kallt och jag har typ 5 lager på mig…. man går ut i trädgården för att värma sig!
Maten är otroligt god, de kryddar på ett sätt som jag gillar. Och det finns alltid Avocado. Frukt i alla de sorter och nu även Mango!
Hotellet där jag bor heter Solens själ .Vackert!
Det är Hugo som förestår hotellet ,och det är han som också har grafikverkstaden. Han är en skicklig grafiker och han har redan inspirerat mig. Han har bott 20 år i USA och talar flytande engelska. Han är väldigt faderlig och tar hand om oss på alla sätt. På hotellet finns många trevliga amerikanare .
Idag åker jag och hälsar på i Morelia där jag var Art in residens ’ 2010 det är bara 18 mil dit,sen ska jag vidare till Patzcuaro .I den här regionen bor det många amerikanare .kanske är det klimatet,mycket sol och inte för varmt.Samt mycket kultur.
Igår var vi på en fantastisk restaurang med härliga skulpturer insprängda i trädgården dör vi satt och åt. Man kunde även ta hissen upp till terassen med utsikt över hela staden .
Den här veckan som jag har varit på resa har gått då fort och jag har hela huvudet fullt av intryck.