På fredag ska vi jag och Gudrun hänga upp utställningen igen på Kretsen. Det blir en förminskad utställning på ca 1 rum pga att många målningar är borta av konstnären Maragareta Jungerth Boo. Vi kommer att ha öppet lördag och söndag. Inget ska få segra över konsten som är så viktig i vårat samhälle.Jag undrar var alla dessa målningar är just nu och vad den som har dem tänker göra?
Jag förstår hur Margareta Jungert Boo känner sig. Så mycket arbete som bara är borta i ett ögonblick.Som hon också har uttryckt sig att hon känner sig kränkt.
Men som sagt livet- det består av så många korta ögonblick, det som vi tänker ska bli! Blir ej eller blir på ett annat sätt. jag hoppas av hela mitt hjärta att detta kan föra något gott med sig för Margareta i slutändan! Men vad vet jag? Lika lite som någon annan.

Nu ska jag till vår grafikverkstad i Södertälje och trycka med vår mästare Olof som är vår föreståndare på grafikverkstaden och kan allt. Jag hade problem med tryckning igår. kanske är det pressen för den gnisslade och lät och jag vågade inte trycka mer. Så idaag ska jag få hjälp.