Vi bor i ett parhus tillsammans med vår yngste son och hans familj. Hugo och Paula och flickorna Molly 4 år och Leonore 1år och 8 månader. Det är tätt och vi lever i en kompakt tillvaro. Vi får igen känna hur det är att ha småbarn nära oss. Det är roligt och det går bra. Det är fint för vi kommer nära varandra och varje stund med flickorna är guld värd. Varje morgon möts man av ett leende och glada barn. Det är lärorikt att bo så här nära varandra och det krävs att man verkligen visar respekt till varandra .

Oftast blir det en stund vid swimmingpoolen efter en sen frukost. Flickorna sover till 09 och det gör vi alla. Sen har vi åkt till olika playor. Barnen kan var i vattnet hur lång tid som helst varvat med lek på stranden. Där emellan gäller det att få i dem någon mat och vatten . Det är varmt förutom idag när det fortfarande var varmt men mulet.Så det blev lite svalare och det var skönt. Jaime och jag har försökt att motionera varje dag med en lång promenad med stavar vid vattnet.

Tiden går fort och vi har redan varit här mer än en vecka.

Hugos familj har köpt en vattenskoter vilket Hugo njuter mest av. Han är den ständige äventyraren. Vi har alla åkt med ,även jag. men jag tycker inte att det är så kul. Det går för fort för min del.

Idag följde jag med Hugo och Jaime när de skulle åka en tur med vattenskotern och tog en massa fina bilder. Eftersom det var så varmt på marken och jag var barfota så bestämde jag mig för att gå i vattnet tillbaka till de andra. och vad händer! Jo jag snubbar på stenar som låg nära stranden som jag ej såg och jag ramlade med kamera och allt. Den är nog helt förstörd, men jag ska låta den torka lite så kanske får jag igång den? En system kamera som jag älskar för att den är lätt och tar fantastiska bilder. Det är inte så farligt men förargligt , det är bara materiellt. Det var tur att det gick bra med mig.

Imorgon ska jag och Jaime åka en tur till en stad nära Elche och sedan tar vi nog en egen dag när de andra åker till Aqua land. Det är kul för barnen med en massa attraktioner  med vatten. Då ska jag läsa igen vilket jag tycker mycket om.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA