Oh nu har jag varit här i nästan 4 veckor och imorgon åker jag hem. Tiden har gått så fort och jag har mest varit i studion och arbetat hårt. Från morgon till kväll. Så många saker som jag har fått sett på vägen till och från studion eller på mina löpar rundor på morgonen. Så mycket god mat som jag har ätit. Det Mexikanska köket är fantastiskt. Jag tycker om allt.

Och så mycket som jag har lärt mig inom den grafiska processen. Jag kommer hem med en massa nya bilder men i min hjärna finns så mycket ny information.

Det kommer att bli svårt att lämna men det ska också bli fantastiskt att få åka hem och vara med min fina familj och inte minst med Jaime min fine man.

Jag är också så tacksam till Hugo som är föreståndare och ägare till den grafiska verkstaden som har gett mig ett stipendium för vistelsen här i Guanajuato. Det är viktigt att som konstnär få kunna åka till andra kulturer och länder och träffa andra konstnärer, få nya intryck, lära av varandra. Det är en fantastisk möjlighet som man har som konstnär.

Adjö Guanajuato och hasta pronto.

Nu bär det hemåt- ljuva hem.