Sitter på flygplatsen!
Har nu varit på resande fot i 13 timmar.Tröttheten hänger i hela kroppen även fast jag har sovit hela senaste flygresan ifrån Bombay. Bombay , bara att vara på flygplatsen var en upplevelse. Helt hysteriskt med folk överallt och alla verkade stressade . 2 män trängde sig rejält i kön och det var någon som reagerade . De 2 männen började skrika och domdera. Till slut kom polisen och lugnade alla men männen fick vara kvar! Jag vet ej vilka de var. Här i Indien så existerar kasten fortfarande och kanske var de av en finare ”art”?
Tanja har studerat människor när vi har väntat på flygplan medan jag har sovit. Hon har gjort flera deckare.Och polisrapporter!
Nu är jag hemma igen. Otroligt! Igår gick jag ju på stranden i Goa i Indien. Tänk vad fort vi färdas över hela världen!
Nu är jag hemma igen hos min älskade man. Jag har längtat efter honom och helst av allt skulle jag ha velat dela denna upplevelse med honom, fast min upplevelse inte skulle ha blivit hans. Han skulle ju ha tolkat Goa på sitt eget sätt.
Nu längtar jag efter att få måla igen och omforma Goa i mina bilder.