Till slut på Alla helgons dagen fick lilla mamma lämna detta livet på jorden.

Hon dog lugnt och stilla med våra händer i sina. Hon visste att hon var älskad och vi visste att hon älskade oss. Var och en på sitt sätt.

Nu kan jag inte se hennes leende längre som hon alltid gav mig när jag kom och hälsade på. Nu kan jag aldrig mer få höra hennes röst i telefonen av en orolig mamma som alltid ville veta hur det var med mig. Nu kan jag inte ligga på hennes soffa och vila samtidigt med henne. Inte dricka kaffe som hon älskade. Vi kan inte gå i skogen eller titta på alla blommor som hon älskade. Inga kommentarer längre om mina kläder. Hon tyckte om  när jag hade färg och olika mönster på kläderna. Nu kan jag ej få hålla hennes hand i min eller höra henne säga and I love you. Hennes sång har tystnat.

Men inom mig kommer hon alltid att leva , jag kommer att höra hennes röst och se hennes blick. Jag kommer att stanna upp i en rörelse när jag just skulle ringa henne för att komma ihåg ja just det hon finns ej här längre.

Ja min lilla mamma nu är det slut och nu får du bara vila hos Gud.Du har gått in i himlen. kanske är du också en av alla skyddsänglar som svävar runt oss?

Min lilla mamma!