Jaime väckte mig tidigt med frukost på sängen …… han skulle sedan iväg och arbeta .
När han hade gått gick jag min morgonrunda på Djurgården, älskar vägen som går med kanalen. Att få följa naturens skiftningar och alla årstider. Ljuset på himlen och i vattnet. Lukter av jord ,träd och gräs.
Lyssnade på radio gudstjänsten SRplay från katarina mässa med Ove Carlsson som predikade .Det gav mersmak så jag beslutade mig för att besöka Katarina kyrkan , (mässa kl 11 varje söndag.)
Det som gjorde störst intryck på mig var nattvardsgången med ca 500 hundra människor som gick fram eller bak för att inta nattvarden. Alla olika människor som bad om nåden att få vara i Guds kärlek och  att bli förlåtna.
Och i eftermiddag har jag varit med två vänner på Gospelkonsert i konserthuset. Så fantastiskt bra och upplyftande. Där Gud och tron har blivit upplyft.

Jag tror faktiskt att vi behöver mer av det andliga livet som bygger upp den inre människan och där vi kan hämta kraft och styrka.