Tyst är gator, tyst är staden. Jag ser inte en enda människa förrän jag går in i en mataffär som är öppen.

Min tanke för mig tillbaka till Södertälje. Där mitt hjärta har haft en stor del. Jag tycker om staden även fast jag blir arg när de håller på och bygger sönder hela centrum. Jag tycker om blandningen av människor fast jag vet att det inte är så lätt att dansa tillsammans alltid. I Södertälje har jag bott så många år och delat mitt liv med många fina människor.

Jag är tillbaka i Kretsen. Konstnärernas eget galleri och grafikverkstad och den har mitt hjärta till fullo. Det är så härligt att bara komma in i galleriet och sedan fortsätta in i verkstaden. Det är en fin verkstad och det är alltid roligt att komma dit. Igår och idag har jag kurs med tre deltagare.

I Mars månad kommer utställningen Moder-Kvinna och Vän i Kretsen med vernissage den 3 Mars . Samma utställning som jag hade på Edsviks konsthall. Den blir inte så stor pga att galleriet inte är så stort. Ett viktigt tema där jag synliggör modern och hennes känslor vid första barnet. Det är många känslor man känner när första barnet kommer och ingen kan förutse hur det kommer att bli även hur mycket man än har förberett sig. För många blir det en chock. Hoppas att du kan komma och se utställningen.

Det blir spännande att komma till Södertälje och Kretsen.

Milk the threads,Oilpanting,80x100cm