Snart är skolan slut och det känns sorgligt. Det har varit ett fantastiskt år och jag tycker att jag har lärt mig mycket samtidigt som jag har varit i en stimulerande miljö. Det har varit roligt med alla nya kontakter och inte minst vi på glas avdelningen som har haft fin gemenskap. Vi har haft en tillåtande och glad miljö. Det är klart att alla dagar inte har varit roliga men de flesta ja. Vår handledare Inga är en fantastisk pedagog och jag tror hon kan allt inom glas. Hon har fått mig att växa och våga.Så jag tror att min glädje också har varit hennes glädje när det har blivit bra resultat.
Jag kommer speciellt ihåg ett tillfälle när hon hade att göra med en konstelev som kom med en mycket speciell ide´, Inga försökte på alla sätt at följa elevens tankebana och jag tycker att hon lyckades på ett bra sätt. Jag satt helt förundrad och tänkte .-detta är en speciell begåvning som hon har att kunna lära ut. Sen är hon en mjuk coh omtänksam person.
Vi har ju alla våra speciella områden där vi är begåvade.
Jag är också glad för mina kamrater på glas avdelningen som jag har haft under året. Vi har haft många goda stunder ,mycket skratt och flera samtal. Vi har varit Kerstin, Mafune ,Frank och jag. Sen var 2 Tailändska utbytesstudenter med oss mycket förra terminen Pichy och May. 2 underbara goa tjejer.