En människa som jag har talat med många gånger och gjort mig en uppfattning om vad och hur han hon är! Som jag nog igentligen inte känner , men som jag hade satt in i ett fack ,och denne människa möter jag i ett nytt sammanhang och får höra en helt annan historia och ett helt annat uppträdande-som en annan person!
Ja min bild av denne person förändrades så klart.
Efersom jag är en iaktagare så har jag ibland lätt att få min uppfattning klar om människor som sedan visar sig ej stämma!
Varje människa har sin historia, ibland väldigt tung att bära.
Fast jag tror att livet inte är lätt för någon , alla kämpar vi på med olika saker som är svåra för oss.
Livet!
I kyrkan i söndags så sa prästen att han hade frågat olika personer på chatt internet om vad tro var för dem?
Någon hade svarat trygghet, en annan meningen med livet osv.
För mig är tro , tillit till att Gud ska hjälpa mig i livet. Att han ska vara min”käpp och stav”(psalm 23 i bibeln) som jag kan luta mig emot och vara med när jag har ångest , när jag är orolig, när jag ledsen , när jag inte orkar med framtidsoron om vår miljö och källan till den glädje som jag också känner.
Tron och det andliga är som en inre källa , en kraft att hämta ur