20 januari klockan 15:30.

Detta är min resdag och nu befinner jag mig på Arlanda. Sitter på ett av caféerna och väntar på att planet till Amsterdam ska gå.

Jag vet verkligen ingenting om vad som jag har framför mig mer än att jag ska till Guanjuanto i Mexico och arbeta i en grafik verkstad. Verkstads chefen heter Hugo och han säger att verkstaden inte har något som helst material utan det finns bara 2 grafik pressar.

Ja detta är som att ha ett oskrivet papper framför sig. Ett riktigt äventyr.

Det var svårt att lämna Jaime. Min älskade man.

Men det kan nog vara bra att vara ifrån varandra lite och längta.

Och barnen. Ett av barnbarnen Noah bröt ihop fullständigt igår när han förstod att jag inte kunde ta med honom på planet. Nu har han bett mig att jag ska köpa ett flygplan till honom.

Mamma hon finns där hon finns och henne vet jag inte hur det går för? Hon är ju så gammal men är i goda händer.

Det har blivit 21 januari med tidsskillnad. Stockholm Arlanda- Amsterdam -Mexico city-Leon. Väl framme efter många timmar med god sömn. Kontroller och väskor hit och dit in och utcheck men allt har gått bra.

En taxi kom och hämtade mig på flygplatsen och efter 30 min var vi framme.

Hotel Alma del sol är ett internationellt litet hotel som är så charmigt och kul att bo på. Hit kommer människor från hela världen så igår träffade jag folk från Australien, San Fransisco , Washington , en man som är från USA men har bott 35 år i Mexico city.

Alla är öppna och väldigt intresserade av vad som händer och vill ha gemenskap. Det blev engelska och spanska blandat.

Vi hann med en konsert med Michael Tsalka, en världsberömd pianist som spelade i en ett museum med fantastisk trädgård. Efteråt var det vin och kanapé .Gocamole……

20:30 klarade jag inte hålla mig vaken längre!