Åsa på fågelutflykt.

Jag

Tisdag dag 13

Idag är det den 10 januari så nu fattas det 10 dagar tills vi åker hem. Tiden har gått fort.

Jaime åkte hem igår och nu är det lite tomt utan honom. Men jag är inte ensam utan vi är ett stort team där alla arbetar med sin konst. Alla jobbar självständigt , sen finns det en organisatör som hjälper till med det praktiska.

 

Just nu sitter jag på vår balkong och ser ut över trädgården som avslutas med havet. På natten hör man havet, vågorna som slår in mot stranden. Jag upplever inte samma känsla som jag gjorde i Goa med havet och stranden. Vattnet var varmt och stränderna var vita , långa och det var rent. Tyvärr är det inte samma  här och det förtar mycket av känslan att gå på stranden.

Kråkor finns i massor som kraxar på.  Tidigt på morgonen hörs det andra fåglar men jag ser mest Kråkor. De äter allt även de sköldpaddor som har dött på stranden när de har varit uppe och lagt ägg . Sköldpaddans ägg finns det många som är intresserade av. Det finns hål som är grävda överallt lite högre på stranden. Undra om det inte är förbjudet att ta deras ägg?

Vi var uppe redan 06:30 för att gå till bankomaten. Och redan då var det liv och rörelse i staden.

Till helgen ska det bli deras Nyårsfirande med 60000 personer här.

Nu ska jag snart gå iväg och jobba.