Idag har vi varit lediga, Åsa. Lisa och jag. Badat och solat och gått på stranden. Underbart.

 

Tänkte berätta några saker som de har berättat för mig.

En svart skulptur som är en Gud. Har blivit uppsatt i ett tempel. Man gjorde templet för att ära ormarna. Vid sidan av vägen växte en jordhög sig stor pga Termiter. Dit ville ormarna och äta upp termiterna, och där gjordes detta tempel. Jag som har ormskräck kan bara tänka mig hur det är där när det har börjat skymma eller är mörkt!!!!!

 

En annan händelse som jag var med om nu under Pongal- Indiernas nyår.

På stranden i ett ganska stort område sattes ett Tivoli upp. Flera stora runda hjul med korgar i som stod på höjden. Där fick barnen sitta och en man drog runt hjulet för hand. Två andra karuseller fanns med en stor bullrig generator i mitten som drev karusellen.

Flera hästar gick omkring med barn på ryggen- hästridning. Och en massa olika stånd där man kunde köpa småsaker och mat.

 

Idag när vi skulle åka tillbaka från en restaurang som vi hade varit på utanför staden så tog vi en TucTuc. Den kom nästan inte fram för all trafik.  Alla tutar , den ene högre än den andre. Och i all trängsel så tränger sig motorcyklar fram i sicksack .Bilar som inte rymdes fick backa. . Rena kaoset idag.

 

Nu började nattvakten klockan är 18. Han verkar jobba varje natt!

Snart är det mörkt.

Orm Guden i templet vid vägen.