Vaknade tidigt och gick längs havet. Det är så vackert. Men Indien är ett landet med motsatser. I allt det vackra och sköna så är det så smutsigt. Plast som har spolats upp från havet och massor av hundbajs på stranden! Det är sorgligt och jag tänker på vår arma jord som vi skulle ta hand om. Det finns mycket som jag ej förstår men det är nog så att gilla läget bara och lyfta på hatten och gå vidare. Folk är vänliga och gästfria. Alla hälsar och till nyår så fick jag ta många i hand och vi hälsade varandra Gott Nytt År.

Gick en spännande väg genom en liten skog till Stengården som Jaime visste om.Vi gick också förbi en sjö där folk var och tvättade kläder . Och där var det fina fåglar i alla möjliga färger. Annars längs med havet finns det mest Kråkor.

På Stengården väntade vaxen att bli gjord till små skulpturer. Dessa skulpturer får bli till nästa gjutning.

På eftermiddagen så fick vi se hur de gjuter brons som man har gjort sedan 1200 talet. En eld som brann med stenkol som hämtas långt nere under jorden. Det måste bli hett och vanligt kol eller ved räcker ej.  Bronsen smältes i en stor balja. När allt är flytande så hälls bronsen i formerna . Formerna görs ovanpå vaxskulpturen som smältes  bort och däri hälls bronsen.  Imorgon får vi se skulpturerna , sen ska de poleras i 2 dagar.