Nu har vi landat på Nåttarö. Solen skiner och det är varmt. När vi kom från båten igår så la vi oss på den varma stranden och sov en timme. Bara att få vara och göra det som faller en in…..

Jag  har en tradition att när jag är framme i Nynäshamn hamn så sätter jag mig på bryggtrappan och äter en Björnet och Lejon glass och tittar på alla båtar och myser av folket i hamnen .

Vi har precis vinkat av vänner som åkt med sista båten tillbaka till stan och vi är kvar några dagar. Nu ska jag läsa och tänka. I tälten bredvid oss så hörs skratt och prat. Jag njuter av att vara här.

Denna sommar har jag hunnit lyssna på flera sommar pratare. Det är också sommar för mig. Jag menar sommar pratarna hör sommaren till, jag njuter! Jag tycker att flera har fått mig att tänka i nya banor.

Jsg tänker också på min stora familj. Och tänker att den tid jag har vill jag dela mellan mitt jobb och familjen. Jag skulle vilja kunna göra mycket mer för vår värld, behoven är oändliga men min kraft räcker ej. Jag tänker att missar jag min familj för att jag engagerar mig i andra saker då har jag missat målet. De nära relationerna är det som känns allra viktigast.

Livet består av massor av val. Och var och en väljer hur man vill använda kraft och tid.

 

image image image image image