Man samlas en helgmorgon och vet att nu är det kurs. Alla är förväntansfulla. Jag introducerar och berättar vad vi ska göra och vad som ska hända.

Men ingen anar vilka bilder de kommer att göra!

Första dagen gör vi plåtarna som är underlaget för den färdiga bilden. Även fast jag har visat lite hur de ska göra och hur min bild blev efter mina plåtar så är det svårt att få en uppfattning om hur min bild ska bli.

Alla har vi vårt bildspråk att utgå ifrån. Och alla kommer att göra olika bilder.

När deltagarna tryckte sina bilder så blev de väldigt överraskade om hur bra det blev och hur  slumpen kan tillföra bilden till det positiva.

Det som också är spännande på en kurs är hur dynamiken och samtalen blir bland oss som är med. jag tycker att deltagarna lyfter varandra och det dröjer inte länge förrän de hjälper varandra på olika sätt. Det blir mycket skratt och alla tycker att det är roligt.

Jag tycker att deltagarna även denna gång gjorde fina bilder på sitt sätt.

13902574_10210182201738168_8902239945295325154_n