M:

Hej Fia, sorry jag har inte gett dig svar på kursen. Jag är mycket nöjd med kursen jag gick hos dig sist, du får högsta betyg från mig. Bra lärare, lätt att förstå när du visar och berättar. För mig är du guld värd. Du är bäst.
E:
 
Hej Fia! Jag vill gärna svara. Jag är så nöjd med allt. Känner verkligen att jag förstod hur man genomför hela processen. Jag vill gärna komma tillbaka.  Hälsningar från E
Ell:
Hej Fia!
Jättebra att ha en utvärdering tycker jag. Jag tycker ju allt var bra men det enda som jag kan komma på som kan göras bättre skulle vara att göra en introduktion kanske efm/kvällen innan där du visar lite olika collografier och där eleverna redan då kan fundera fram motiv under kvällen som hemläxa. Det är så inspirerande att se andra konstnärers tryck. Så mer av det! Speciellt för om man är helt nybörjare är det bra med en lite längre introduktion.
Sen är du super som lärare. Saklig, rolig och går lagom snabbt fram. Jag kommer igen!