Äntligen har våren kommit, hoppet om nytt liv. De små blommorna som poppar upp och bara sprider ut sin blå, vita. Gula eller lila beklädnad. Äntligen är det varmare och solen är starkare. sakta börjar vi mänskliga varelser att vakna till liv och känna glädjen som våren ger. Våren och försommaren är min bästa tid. Jag njuter så mycket av alla blommor och dofter i naturen, jag njuter av ljuset.
Och så har det hänt.
Äntligen har vår lilla baby kommit som vi har väntat på. Så liten ,så hjälplös, så mycket behov av att bara bli beskyddad och matad och få kärlek.Lilla Molly-Eloise, omsvärmad av kärlek.Hon är en gåva i våren.En liten blomma full av liv.
Jag ser inte att hon är lik någon av oss i familjerna, hon liknar bara sig själv. Och jag undrar vem denna lilla Molly-Eloise är?

20130423-115631.jpg