Nu är alla barn stora och vuxna och klarar sig själva. Alla stunder när allt var lycka och alla stunder när oron stod i alla hörn och slamrade. När jag bara hoppades att det skulle gå bra för var och en. Vi stod där jag och Jaime och vi kämpade för dem. Man försöker alltid att göra det som man tror på och det som man tror är bäst för barnen. Ibland blir det fel och ibland går allt bra. Men vi gav inte upp utan vi har kämpat för våra barn.Ibland tänkte jag- när ska detta ta slut och jag får leva mitt eget liv? och helt plötsligt så hade alla flyttat hemmifrån….så här fort. Det var jag ej beredd på. Det gick alltså mycket fortare än jag hade trott!

Idag när jag ser på dem en och en så känner jag mig så tacksam och lycklig för de klarar sig  och de bär för dem att gå på livets stig. De klarar sig utan oss och de lever sina liv som de har valt. Det är så bra att de har fått välja själva. Vi har stått där med råd och rön och de har lyssnat men ändå gjort som de själva har velat. De har valt sina partner av kärlek inte någon som vi har valt ut åt dem . De har kunnat välja sina yrken. De har kunnat studera.

Och Jaime och jag lever vårt liv. Ibland blir det tomt och jag önskar att barnen är runt en . Men vi har dem ofta hos oss eller vi åker till dem och nu har vi fått alla barnbarn också. Det är rikedom. Vilken tur att man inte får barn när man är äldre för då finns det inte alls lika mycket kraft. Jag måste säga att jag är bra så trött när jag har umgåtts med mina barnbarn en till två dagar. Det är jätte kul men det känns otroligt skönt att bara få vara jag och Jaime.

Vi är nu inne i medelåldern. Vi jobbar fortfarande och har mycket olika uppdrag att göra. Jag älskar att få jobba med konsten. Jag längtar varje dag att få arbeta.

Ibland har livet guldkanter som den här helgen trots det ruskiga vädret. Jag fick i 60 års present av flera av barnen en upplevelse tillsammans med Jaime. Nu gjorde vi den och åkte till en herrgård i skärgården. Skevik gård som ligger alldeles vid havet med bastun vid strandkanten, hade vi varit tuffare så hade vi badat bastu sen badat i havet. Nä det kändes för kallt. Allt var upplyst igår med levande eldar överallt och i restaurangen brann en brasa. Vi åt gott och personalen var otroligt trevlig. Hotellrummet var helt okey, inget lyx rum. Hela stället kan vi verkligen rekommendera. www.skevik.se ,. De odlar mycket eget och har även många djur.

Nu i december kan man koma och äta  julbord som lär vara utöver det vanliga.