Vi har haft 2 dagar med workshop för denne fantastiske lärare i Monotopi med vattenbaserad koppartrycks färg. Vi gör bilder på plast som sedan trycks på papper. Lite annat en collografi eller helt annat. Vi trycker på torrt papper, och det är mycket experiment. Jag har inte riktigt kommit på hur man gör än. Jag är inte van att lägga på så mycket färg som man kan göra på plasten. Det är många tricks och många råd. Han pratar mycket och ska lära oss från grunden, men det är nog för att vi är på olika nivåer. Ibland blir det för mycket prat och allt är på engelska.

Lunchen  serveras i trädgården. Idag fick vi kyckling med tortillas och såser och grönsaker. Kaffe och tårta.

När vi slutade dagen klockan 19 så gick vi till en tapas restaurang. 1 tapas/person räckte gott och väl.Stora portioner.

Värmen var hos oss idag och det behövdes inte kläder i 5 lager. och nu fryser jag ej när jag har lagt mig som jag har gjort varenda kväll.